partyband
 
 
Ment Party Band Philippe Draps Entertainment.
David speelde daarnaast ook mee in tal van theater en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band. Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 190 min.
4534746807_6. 4583207783_17. 4583207783_20.
SmashDance Dé Live Partyband Experience.
SmashDance was alvast onder de indruk van zowel de HUB zelf als de mensen bij DHL en de fantastische organisatie door Concreat. Wij zijn alvast trots dat wij als partyband er mee voor konden zorgen dat dit de show werd die DHL-waardig is.
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
De Partyband houdt het bij eerlijke reclamepraktijken Een mega super party, daar zijn wij voor opgeleid! Wat betreft uw succes bij het andere geslacht kunnen wij U echter niets garanderen hoewel medische tests hebben uitgewezen dat feesten met de Partyband ook gunstige effecten kan hebben op dit vlak U gelieve de bijsluiter aandachtig te lezen.
GENANT Dé foute partyband!
Dit jaar was het rocken en feesten voor De Boemerang in Bree en Sint-Elisabeth in Peer-Wijchmaal. Als coverband foute Partyband voelden wij ons als een vreemde eend in de bijt tussen al die rock-tributenbands. Maar GENANT heeft gedaan voor wat hij gekomen is.
Partyband boeken of inhuren Atomika.
Een partyband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk party nummers ten gehore brengen, meestal zijn het covers. Het repertoire van een partyband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn. Partybands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands.
Domino Thienpont Artists Events Coverband Partyband.
Het unieke aan DOMINO is dat de muzikanten zich tussen uw gasten begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Zo ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waardoor de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen en verzuchtingen van uw gasten.
Partyband boeken Live Partyband Ritmstix.
Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin GayKortom denk je aan een coverband inhuren informeer dan naar de mogelijkheden hier bij Ritm Stix. Extra aan onze partyband.
Uncle Phil: De evolutie van coverband naar partyband.
Want eindelijk was het zover. We gingen weten of al ons enthousiasme over Uncle Phil gedeeld ging worden door mensen die ons van haar of pluim kennen en nog nooit van Uncle Phil gehoord hadden. Of toch niet van de coverband.

Contacteer ons

Meer resultaten voor partyband