partyband
 
 
MENT TV zie je Telenet Digitaal, YELO, SFR en PROXIMUS. Luisteren kan via mentradio.be of de MENT SLIMME RADIO app.
Je kan DE MENT PARTY BAND boeken voor evenementen, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden. Centraal in deze band staat acteur David Michiels. Davids kan je als acteur uit Familie VTM, Verschoten Zoon VTM, van gastrollen in De Kampioenen VRT, Spoed VTM en tal van andere televisieprogrammas.
4534746807_6. 4583207783_17. 4583207783_20.
Partyband/coverband GinSoniX in Diepenbeek Genk 2dehands.be.
Deze band brengt medleys van alle tijden alsook losse parels zo zijn er een abbamedleyRR, medleyDance, medleyRock, medley enz enz kortom een complete band die geschikt is voor elk evenement. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek.
Partyband The BumbleBeez.
Partyband boeken voor uw evenement? Kijk nu op de Evenses website en vraag.
Zo speelden zijn in het voorprogramma van De Dijk, maar ook op Walibi World, Avondmarkten Sluis en CuliNESSE R'dam. De band bestaat uit een zanger, een zangeres, een 4 koppige ritmesectie aangevuld met 2 blazers en speelt overal waar een geweldige partyband gezocht is, zoals feesttenten en caf├ęs, maar ook bruiloften of bedrijfsfeesten.
Partyband book A band.
Wat betreft uw succes bij het andere geslacht kunnen wij U. echter niets garanderen hoewel medische tests hebben uitgewezen dat feesten met de Partyband ook gunstige effecten kan hebben op dit vlak U gelieve de bijsluiter aandachtig te lezen. Bijsluiter De Partyband bestaat uit 5 actieve componenten die elk afzonderlijk gunstig inwerken op uw dansspieren.
Uncle Phil: De evolutie van coverband naar partyband.
Uncle Phil is geen allround coverband die grijpt uit alle genres. Dat kon je al lezen in onze blog over de Parkies. Als wij het hebben over onze set optimaliseren bedoelen wij niet dat we ineens een cover van Bruce Springsteen gaan doen.
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
De aanwezigen op mijn afscheidsfeest hebben zich geamuseerd met het optreden van de beste coverband van Antwerpen en omstreken! Bedankt voor jullie super optreden, ik heb erg veel enthousiaste reacties gehoord! We willen jullie van harte bedanken voor het spetterende optreden dat jullie brachten op onze wedfest.
Partyband LEGEND Allround Party Feesband met blazers.
Legend is de meest geschikte live partyband voor een bedrijfsfeest maar ook voor een feesttent, buurtfeest, studentenfeest, thema feesten, carnaval, vereniging feesten of festivals. De band kan ook uitstekend uit de voeten tijdens koningsdag buiten op het plein of tijdens besloten feesten zoals een bruiloft of verjaardag.
Partyband boeken Live Partyband Ritmstix.
Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin GayKortom denk je aan een coverband inhuren informeer dan naar de mogelijkheden hier bij Ritm Stix. Extra aan onze partyband.
Party-Band Sunshine.
Sunshine heeft eigen licht en geluid. Natuurlijk is het mogelijk om samen met de band de wensen door te nemen. voor het te houden evenement wat betreft licht, geluid en andere zaken. Party-Band Sunshine, DE band uit Leek en omstreken.

Contacteer ons

Resultaten voor partyband