bands gezocht
 
 
Bands gezocht!
Axion, het jongerenmerk van Dexia, wil muzikaal talent een financiële en commerciële boost geven en stelt daarvoor reclameruimte op haar website ter beschikking van jonge bands voor de wedstrijd Axion Banner Concerts. De populairste band wint een eigen optreden in de AB, een streaming van dit concert én een opnamedag in de AB-soundstudio.
Metal bands gezocht FrontView Magazine.
Metal bands gezocht. Gepubliceerd op vrijdag, 18 november, 2016 1419.: De hardste bandcontest van Nederland, de Metal Battle, gaat weer van start. In totaal kunnen 48 bands meedoen aan deze talentenjacht. De winnaar mag optreden op diverse grote festivals zoals Baroeg Open Air, Angelfest, Skullfest en Stonehenge.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. 14 januari 2015. Deze Facebook-pagina is een initiatief om bands en organisatoren van optredens met elkaar in contact te laten komen en elkaar te helpen. Daarnaast worden er regelmatig artikelen op de pagina geplaatst die met muziek" maken" te maken hebben.
Bands gezocht voor Rockin Parkweg Heideweek.
Sponsors aan het woord. Mogelijkheden kraam huren. Blog Laatste Nieuws. U bevindt zich hier: Home / Evenementen / Bands gezocht voor Rockin Parkweg. Bands gezocht voor Rockin Parkweg. 4 februari 2015 / in Evenementen / door heideweek. Deel dit stuk.
Bands gezocht.
Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina: OK. Discussie: Bands gezocht. Abonneren op deze discussie. 6 april 2013, 1924: 1. View Forum Posts. Voor een klein festival zoeken we beginnende bands of talent die op ons podium wil staan.
Bands gezocht die in grotten van Riemst willen spelen Het Belang van Limburg.
Bands gezocht die in grotten van Riemst willen spelen. 03/03/2015 om 1408: door MaLu. Spelen in de grotten van Riemst is een speciale ervaring. Op 30 april wordt in heel Vlaanderen Lokale Helden georganiseerd. Dit is een evenement waar lokale bands de kans krijgen om zich te tonen aan het publiek.
Bands gezocht!
Jullie foto zal op de posters en flyers komen, op de website en Facebook, jullie worden vermeld in de persberichten, etc. Maar vooral levert het je een heel leuke ervaring op, zo vinden de bands die tot nu toe hebben meegedaan.
Bands en artiesten gezocht voor tweede editie Caféstival Keerbergen Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Bands en artiesten gezocht voor tweede editie Caféstival. 18/01/2018 om 1511: door Conny Justé Print Corrigeer. Keerbergen Op vrijdag 11 mei 2018 organiseert de jeugddienst van Keerbergen voor de tweede keer Caféstival, de muzikale kroegentocht die vorig jaar erg gesmaakt werd. Lokale bands en artiesten kunnen zich nog tot 15 februari 2018 inschrijven via www.vi.be.
Bands gezocht voor de Melkrock Rally Luminous Dash.
Luminous Dash Music is in our DNA. Bands gezocht voor de Melkrock Rally. Je bent jong en je wil wat, maar je wil vooral met je band op het podium van een festival staan of gratis studiotijd winnen? Doe mee aan de Melkrock Rally!
Gezocht, duoticket Editors StuBru showcase Te koop 2dehands.be.
Artiesten / Bands. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel gezocht, duoticket Editors StuBru showcase is helaas verwijderd. Hebt u tickets voor dit event en kan u er door omstandigheden niet naartoe, ik zou ze dolgraag van u overkopen!
Bands gezocht voor ParkBOP TVBolsward.
Tip de redactie. Bands gezocht voor ParkBOP. door TVBolsward Gepubliceerd 29 januari 2018 Bijgewerkt 29 januari 2018. Stichting BOP Bolsward Op Podium zoekt voor ParkBOP op 10 mei Hemelvaartsdag naar leuke cover-bands die zich graag s middags van 13.00-20.00 uur willen presenteren voor een park vol publiek.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bands gezocht