the crowd coverband
 
 
Claude Delatter van The Crowd: Zenuwen? Alleen in Heule" Cultuur media KW.be.
Samen met zijn vrouw Mia Mandeville runt hij sinds enkele maanden café Den Buro op Heuleplaats. Claude zingt ook al sinds 1993 bij The Crowd, een coverband die jaar na jaar het hele land om doorkruist om het publiek te trakteren op pompende ambiance.
Coverband THE CROWD promo 2014 YouTube.
GTA The Crowd Original Mix Duration: 501. We Rave 446681, views. Right Now Studio Medley 70s/80s Coverband Duration: 642. Right Now 15575, views. 2016 The Crowd @ Bekegem Speelt Met Vuur Bed of Roses Duration: 400. The Crowd 288 views.
The Crowd coverband Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
The Crowd coverband Startpagina Facebook.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. The Crowd Live. The Crowd coverband. Gisteren eerste repetitie met Katrien 2.0, in volle leerproces met de nieuwe zangtechniek om stemproblemen in de toekomst te vermijden.
thecrowd.
The Crowd Tinekesfeesten.
Wat is een Tineke van Heule? The Crowd, vaak genoemd als de beste coverband van België, toont dat elk optreden dat ze die naam waard zijn. Al dertig jaar en al bijna 1000 optredens geven ze elke keer het beste van zichzelf.
The Crowd geeft 900ste optreden Galmaarden Regio HLN.
Galmaarden De muziekgroep The Crowd zal tijdens de Vijfhoekfeesten in Tollembeek op 14 augustus zijn 900ste optreden geven. De band, die al bijna dertig jaar bestaat, is nog niet van plan om te stoppen. The Crowd is dé Belgische Rock Tribute Coverband bij uitstek.
De betere coverbands in België en Nederland.
Met meer dan 1200 optredens in binnen en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. MAGNET PARTY COVERBAND. Magnet Party Coverband: hét recept om uw feest om te toveren in een levend swingpaleis waar niemand zijn dansbenen nog onder controle heeft!
Jellyface History www.jellyface.be.
Jellyfacers in een vroeger leven. Hedwig, zanger-gitarist van dienst verdiende zijn sporen als frontman van de Nederlandstalige band Splinter en was gedurende meer dan twee jaar lid van de LSP-Band. Ook als zanger van coverband The Crowd trad hij overal ten lande op.

Contacteer ons

Zoeken naar the crowd coverband