the crowd coverband
 
 
The Crowd geeft 900ste optreden Galmaarden Regio HLN.
Galmaarden De muziekgroep The Crowd zal tijdens de Vijfhoekfeesten in Tollembeek op 14 augustus zijn 900ste optreden geven. De band, die al bijna dertig jaar bestaat, is nog niet van plan om te stoppen. The Crowd is dé Belgische Rock Tribute Coverband bij uitstek.
Editiepajot: TOLLEMBEEK 900 ste optreden voor The Crowd op Vijfhoekfeesten.
Dat hun 900 ste optreden juist in hun streek doorgaat en dan nog op hetzelfde podium mogen spelen als Urbanus en The Scabs is natuurlijk leuk meegenomen. The Crowd is de Belgische Rock Tribute Coverband bij uitstek. De band werd opgericht in 1987 door Chris Somers. The Crowd heette in 1987 aanvankelijk Lonely in the Crowd, een naam die later werd ingekort tot The Crowd.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
thecrowd.
September 4, 2016. Wij danken jullie! Niets maar dan niets dan lovende commentaren! The Crowd has a new website. September 4, 2016. We're' finally there, our new website is alive and kicking. Please come back here for regular updates Enjoy!
Band huren en boeken voor uw evenement Gigstarter.
Ook voor als het budget wat minder toereikend is bevat onze database een rijk assortiment aan betaalbare of zelfs zeer goedkope bands om te boeken. Voor evenementen en grote partijen vallen meezingers altijd in de smaak. Het boeken van een coverband of een Nederlandstalige band kan dan een uitkomst bieden.
De betere coverbands in België en Nederland.
COVERBAND THE TOUR. AMSTERDAM NL he Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.
Claude Delatter van The Crowd: Zenuwen? Alleen in Heule" Cultuur media KW.be.
Samen met zijn vrouw Mia Mandeville runt hij sinds enkele maanden café Den Buro op Heuleplaats. Claude zingt ook al sinds 1993 bij The Crowd, een coverband die jaar na jaar het hele land om doorkruist om het publiek te trakteren op pompende ambiance.
Jellyface History www.jellyface.be.
Jellyfacers in een vroeger leven. Hedwig, zanger-gitarist van dienst verdiende zijn sporen als frontman van de Nederlandstalige band Splinter en was gedurende meer dan twee jaar lid van de LSP-Band. Ook als zanger van coverband The Crowd trad hij overal ten lande op.

Contacteer ons

Meer resultaten voor the crowd coverband