rock coverband
 
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Checkpoint Charlie.
no nonsense rock cover band. Checkpoint Charlie is een no nonsense rock cover band. We gaan terug naar de roots van de cover band en brengen muzikale rock/pop toppers die iedereen kent. Ons handelsmerk: geen medleys, geen disco en RB, geen schlagers, enkel steengoeie songs.
Home DUST.
Dust treedt op met eigen PA en techniekers met heel professioneel materiaal van café tot openluchtoptredens wat de kostprijs voor de organisator serieus kan drukken. Nog vragen, of zie je de ROCK COVERBAND DUST wel zitten? Heb je ons ergens gezien en vooral gehoord, laat dan een bericht achter in ons gastenboek!
Rock Coverband No Excuse Live coverband inhuren voor al je feesten of events.
No Excuse coverband is op dreef! Van plan een feestje of event te organiseren? Boek nu de coverband No Excuse en laat je gasten genieten van oude en recente rock-covers! Tot binnenkort op jouw podium! Els, Sofie, Wim, Gert, Bart Francis.
Rent To Rock, Rock, Coverband, Waasland, Hamme.
De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
Volgend event: Zondag 20 mei 2018, 20-22u C4 live @ Internationaal scoutskamp prive Sint-Truiden. C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is een live groep uit het Leuvense die in de eerste plaats zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit.
index.
Dat heeft zich geuit in 3 full-cds die ze op de markt gebracht hebben en de talrijke radio en tv optredens. De coverband Cross-Over begon in de muziekwereld te duiken zowat medio 2005 en telt 4 leden uit de omgeving Balen Mol.
Coverband Rooftook ambiance coverband speelt meer dan 75 covers.
Zoekt u een coverband die een ruim aanbod heeft van oude en nieuwe nummers en tal van verschillende genres aan kan, vraag dan via ons contactformulier extra info, Rooftook helpt u graag als coverband om van uw fuif of feest een leuke avond te maken.
Rock Coverband HLN.
Gratis vat bier op Feest van uw burgemeester. Kontich Het feest van uw burgermeester vindt op zaterdag 16 september plaats. Burgemeester Bart Seldeslachts N-VA van Kontich schenkt een gratis vat. Burgemeester trakteert op vat bier. Opnieuw Bal van de Burgemeester.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Rock" Classics" Coverband. U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.
I Love Rock 2010 Koyle Beste coverband van België YouTube.
Bedrijfsfeest feest band en bruiloft coverband Pee Wee Swinging.nl Duration: 252. Swinging nl 12454, views. Sanne de Band Crazy Duration: 422. clashofthecoverbands 8687, views. The Fools De gekste coverband van Vlaanderen Promo: www.the-fools.be Duration: 705. TheFoolsCoverband 54278, views. Top 30 best rock songs of the 80's' Duration: 606.

Contacteer ons

Resultaten voor rock coverband