live band
 
 
Jeuk Liveband for Kids Thienpont.
Live in Concert: 1 x 80. De Jeuk Liveband for Kids staat reeds enkele jaren garant voor 80 minuten ambiance op uw feest! De vogeltjesdans, Eurosong for Kids, Megamindy, Samson Het hoort er allemaal bijJan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal. Dit op typische Jeuk-wijze, met een knipoog naar de volwassenen en een vleugje absurde humor. Professionele muzikanten stuwen het publiek vooruit en laten alle toeschouwers echt genieten.Deze band speelde de voorbije zomers op tal van festivals voor kinderen.
Artiesten Jeuk Liveband.
Ideaal voor feestende jeugdbewegingen met pit, grote en kleine festivals, jeugddiensten en scholen die een fenomenaal en toch betaalbaar feestje willen bouwen! Zoek uw artiest of band. Selecteer uw categorie Live on Tape. Uw budget: 325 25000. Artiesten in hetzelfde genre.
Live band Archives Make My Day.
Make My Day Artiesten Events More Maatwerk Theater Nieuws Contact. Make My Day MENU. Tag / Live band. Voice Male bereikt de Exit na 20 jaar. t Schoon Vertier. Make My Day NV. Korte Achteromstraat 2 bus 1, 2018 Antwerpen.
LIVE BAND 50 Coverband Live band 50 covers uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met recentere muziek.
Live band 50 is dé band bij uitstek om uw evenement of feest op te luisteren. De band bestaat uit 5 muzikanten, een zanger en een zangeres die weten waar hun instrument voor dient, nl muziek lekker laten rocken en swingen.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Willy Sommers doet kerstconcert met live-band Showbizzsite.
Het begon met een wondje aan zijn grote teen, waarbij huidkanker werd vastgesteld. De versie van Donna Summers disconummer I feel Love medley, waar Marc Almond samenwerkt met Bronski Beat, staat op de derde plaats in de Engelse hitlijst, en is erg populair onder de jonge Brit.
Jeuk Live Band De Ketnetband Geel Zomert.
Jeuk Live Band De Ketnetband. 20 juli 2018. Namiddagconcert Geel Zomert! Jan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal. Charlotte, Maureen, Sien, Matthew en Giovanni reizen het hele jaar door het land om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen.
Live optreden people on stage live band Concert Tielen Wattedoen.be.
Live optreden people on stage live band. In het kader van Tielen muziekdorp zal just for fun een optreden laten doorgaan van de people" on stage live band." De people" on stage live band" is een coverband met roots in de Kempen.
Jeuk Liveband Zaffelaarse Belevenissen.
Deze band speelde de voorbije zomers op tal van festivals voor kinderen De show en playlist werden recent volledig vernieuwd, dus wees er snel bij en geniet! Ideaal voor feestende jeugdbewegingen met pit, grote en kleine festivals, jeugddiensten en scholen die een fenomenaal en toch betaalbaar feestje willen bouwen! Jeuk Liveband for Kids. Google Calendar Exporteer naar iCal. augustus 20 2017. Datum: 20 augustus. Programma van de dag. 1500: Jeuk Liveband for Kids. 1700: Laura Tesoro. 1900: Niels Destadsbader. 2030: Foute live muziek.
Leo's' Live Band HLN.
Vind ik leuk. Leo's' Live Band. Buurtcomité organiseert twaalfde wijkfeest. Zwalm Buurtcomité 2004 organiseert op zaterdag 11 juli voor de twaalfde keer een wijkfeest in de Zwalmlaan. De rommelmarkt opent al om 8 uur. Je kan er. Wijkfeest in Zwalmlaan.
Modern Times: Live Band Reverent Juke MNF 2018.
Modern Times: Live Band Reverent Juke. Museum van Elsene. A project by Reverent Juke. Reverent Juke laat je swingen en grooven in het gezelschap van beroepsdansers die je zullen betoveren met hun vurige danspassen. Jean Van Volsemstraat 71. Onderzoek naar het bedrukken van vlakken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor live band