coverband limburg
 
 
Band boeken uit Limburg Gigstarter.
Het boeken van muzikanten via Gigstarter is geheel gratis, zowel voor u als voor de muzikant. Hierdoor heeft u altijd een band op uw feest tegen de laagste prijs. Bekijk ook onze DJs uit Limburg en al onze artiesten uit Limburg.
Coverbands in verschillende prijscategorieën.
Vanaf 200 deelnemers. Betaalbare coverband 500 tot 1200. Een betaalbare coverband is er in verschillende soorten en samenstellingen door heel Vlaanderen. Van Brussel, Antwerpen, Gent tot aan Limburg of de Vlaamse kust. De diverse coverbands door heel Vlaanderen hebben elk hun eigen repertoire beschikbaar.
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Wat een geluk dat u ons gevonden heeft! Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest, festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.
De betere coverbands in België en Nederland.
32.475 87 92 75. Deze ervaren coverband uit hartje Limburg heeft maar één woord nodig om hun treffend te beschrijven; Party! Dat doen ze met een super shake aan hits van alle tijden. Ook hedendaagse dance-nummers ontbreken daar niet aan.
Coverband boeken? Overzicht coverbands: te huren voor bruiloft, feest en.
Scroll ook naar beneden voor meer informatie voor verhuur van cover groepen op Nederlandse festivals, bruiloften of verjaardag of neem contact op met een van onze medewerkers voor de te boeken coverband. Voor de perfecte invulling van uw bruiloft kunt u een coverband inhuren.
Coverband Moonbrothers Hasselt Limburg stevige rock, wat funky stuff en lekkere pop.
moonbrothers playlist audio prijzen boekingen technische fiche. Klaar voor een avondje stevige rock, funky stuff en lekkere pop? Boek dan nu Moonbrothers, een 8-koppige coverband met roots in Hasselt Limburg. Beluister hier de demo of bekijk onze playlist! webdesign door browsbox.
Clone Coverband Limburg en omstreken.
CLONE COVERBAND IN LIMBURG. Deze vijfkoppige pop/rock coverband bestaat sinds 2008. Hoewel CLONE namaken en kopiëren betekent, proberen we bepaalde nummers naar onze hand te zetten. Nummers zoals, Price Tag, Oh darkness en Man down worden gebracht met een eigen twist.
Coverband Grensgeval The Band for your Event Lanaken Limburg.
Ivan Jans: Mijn" persoonlijke dank gaat ook uit naar Mark Curvers die mij als één van de eersten een podium gaf met The Innocent in Jeugdhuis Apollo in april 92 en die er op het GRENSGEVAL Slotconcert in november 17 ook weer bij was."

Contacteer ons

Op zoek naar coverband limburg?