allround coverband
 
 
De betere coverbands in België en Nederland.
ALLROUND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND. HELMOND NL Een feest en Bruiloft om nooit te vergeten. Bruiloftsband Coverband Nightwind is als u gaat trouwen de perfecte en ultieme feest en bruiloft band en heeft in de loop der jaren al velen honderden bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen.
Bands Artists Bands voor de beste coverbands en tributebands.
The Smart Allround coverband. Met Allround coverband The Smart staat één van de meest complete topbands op uw podium. Muzikaal technisch zitten er geen zwakke schakels in deze band en een optreden van The Smart boeit van begin tot het eind.
Allround coverband boeken? Treasure is een geweldige 9 koppige band.
Home Muziek Band Coverband Treasure. Terug naar overzicht. Allround coverband huren feest www.Evenses.com. boeken bij Evenses.jpg. Treasure is een 9 koppige allround coverband. Ze spelen de beste hits van toen en nu. Feest, Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, Evenement. Wauw, wat een feest!
Allround Coverband gezocht? GOEDE LINKS voor beste coverband en live band. Muzikanten spelenm Live muziek op trouwfeest en huwelijk.
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN DEGELIJKE COVERBAND UIT BELGIE? LUISTER HIER NAAR ONZE LIVE MUZIEK EN LIVE BAND. BESTE ALLROUND COVERBAND GEZOCHT QUA PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING. zaakvoerder en zanger pianist. LINKS VAN DE BETEREONBEKENDE, EN RELATIEF GOEDKOPE COVERBAND / LIVE BAND.
BARST: All-round coverband.
is dé allround coverband. Van rock naar pop over dance en via de echte Vlaamse klassiekers naar swingende disco nouveau voor ieder wat wils alle genres en generaties passeren de revue! Van tegelplakkergrote tot immense podia, alles kan en alles mag!
Coverband Evenses België.
De Nederlandse rockband is razend populair en wordt vaak als undercover band aangevraagd. Andere populaire genres zijn muziek uit de jaren 60 en 70, dixie, rock n roll, top 40, surinaamse band, funk, limburgse band, tribute, klassiek en allround coverband.
Allround Coverband Eclips.
Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een nieuwe uitdaging ziet. Waar Eclips zijn entree maakt zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must! Allround Coverband ECLIPS heeft menig feesttent, zaal en café op zijn kop doen staan.
Motion Coverband 100% sfeer.
Er is genoeg keuze op het gebied van entertainment. Met een coverband kunt u een breed publiek bedienen. Motion coverband heeft ruime ervaring in het verzorgen van entertainment op uiteenlopende gelegenheden. Passie voor het publiek. Motion allround coverband is een jong en prettig gestoord gezelschap.
Covergroep Coverband Diaz.
DIAZ is een allround covergroep die elke keer met veel passie het beste van zichzelf geeft. Of het nu voor een groot live optreden is of voor een repetitie, covergroep DIAZ smijt zich steeds voor de volledige 200%. Met 7 bandleden heeft deze covergroep een heel rijk en afwisselend geluid: René op slaggitaar, Joke als zangeres, Jens als zanger, Dominiek op drums, Ignace op sologitaar, Michel op basgitaar en Erwin op keyboards. Laat ons knallen op jouw feest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Coverband DIAZ legt al zijn muzikale passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, een fantastisch muziekfeest te maken.
Uncle Phil: De evolutie van coverband naar partyband.
Van onze eerste set blijven nog enkele flarden over, maar ondertussen is de setlist van Uncle Phil wel voor 87% geland. 87% klinkt nu eenmaal slimmer dan 92% ofzo. Rihanna werd geruild voor Rihanna. Uncle Phil is geen allround coverband die grijpt uit alle genres.

Contacteer ons

Meer resultaten voor allround coverband