rolling stones coverband
 
 
Rolling Stones coverband in Concert Londerzeel Wattedoen.be.
Rolling Stones coverband in Concert. Als ervaren band, bieden wij een breed repertoire van deze mythische band. Wij spelen trouw aan de energieke stijl, rock'n'roll' geest en sound van de Stones. Met de meest bekende hits zoals Satisfaction, Start Me Up, Jumping Jack Flash, etc.
Start.
60's' 70's' Tribute Festival CC Diest.
De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributebands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale The Beatles by Be4tles UK, The Rolling Stones by Not The Rolling Stones UK, Rod Stewart The Faces by Nod Stewart The Faces NL en Special Guest Rock n Roll coverband Men and a Lady is dit voor de liefhebbers een Memory Lane-ervaring van het hoogste niveau.
Rolling Stones Oldtimerock.nl.
MONSTERS OF ROCK 2019. De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter vaak gekwalificeerd. Eén ding hebben de twee bands in ieder geval gemeen. Beiden zijn still going strong. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft.
Stolling Rones Boeken? Tribute to the Rolling Stones!
The Stolling Rones spelen avondvullend Rolling Stones van de bovenste plank! PAT WENTING, VOCALS/GITAAR: De zanger van de band en zweept ieder optreden naar de ware Rolling Stones beleving. Puur, rauw en het onnavolgbare geluid en de timing van Mick Jagger nemen je mee naar het ware Rolling Stones gevoel.
Optreden van Gimme Shelter! Rolling Stones coverband grand-café Carambole.
Deze beste Rolling Stones coverband is bijna 30 jaar geleden ontstaan door een chemische reactie van pure passie en toewijding aan de muziek. De liefde voor de muziek zorgt ervoor dat deze coverband de nummers van de Stones zeer echt en gedreven brengen.

Contacteer ons

Zoeken naar rolling stones coverband