playlist coverband
 
 
Eminens: Live Coverband.
Eminens is een moderne live coverband met muziek voor alle leeftijdsgroepen en smaken. Al meer dan 18 jaar verzorgen wij met succes optredens in zaal, openlucht als op bedrijfsfeesten. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook op uw evenement een meerwaarde zijn.
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
De aanwezigen op mijn afscheidsfeest hebben zich geamuseerd met het optreden van de beste coverband van Antwerpen en omstreken! Bedankt voor jullie super optreden, ik heb erg veel enthousiaste reacties gehoord! We willen jullie van harte bedanken voor het spetterende optreden dat jullie brachten op onze wedfest. Jullie verdienen echt in the picture te staan met zo een groep. Gunther en Kelly, Beveren. Zéér positieve reacties voor jullie optreden. Voor iedereen een goede geslaagde avond! Karel, De Klinge. On a passé une super soirée avec votre musique. On espère avoir la chance de vous recroiser un jour à Marseille! Bedankt Het was voor ons een fantastische avond, dank zij jullie. Iedereen was vol lof en heeft zich kunnen uitleven op de dansvloer. Ook dit jaar weer veel positieve reacties van iedereen. Stuur ons jouw feedback! TomCat haalt vlot de 20. Woensdag 13 december 2017, 9u59 Geef je reactie. 2017 is zo goed als voorbij. En voor wie van cijfers houdt: de playlist van TomCat heeft de 100 titels Meer.
The Super Nintendos Beste 90's' rock coverband van België.
STS Coverband Start.
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Top coverband voor jouw feest. Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event! Tom Serroels 2017-12-03T0055140000.: Met Belgische coverband DIAZ garantie op een geslaagd muziekevenement. Met de Belgische coverband DIAZ haal je de zekerheid in huis van een geslaagd muziekevenement.
DWARS: perfecte band voor bruiloft playlist setlijst repertoire muziek Coverband Dwars live coverband, s-Hertogenbosch, Den Bosch.
Just say hello Rene Froger, Love me just a little bit more Dolly Dots, You cant hurry love Phil Collins, Walkinon sunshine Katrina and the Waves, Break away Tracy Ulham, Ik kan het niet alleen De Dijk. Frank Boeijen Groep.
InGenius coverband 70, 80, 90 coverbands op bruiloft, feest, huwelijksfeest, bedrijfsevents.
Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen. Fotos en video meer over InGenius. Rolling Stones, U2, Black Eyed Peas, Simple Minds, Coldplay, De Kreuners, Guns and Roses, Abba, teveel om op te noemen. De show wordt elk jaar aangevuld met recente hits. Beluister opnames en bekijk de playlist en fotos van voorbije concerten. Luisteren bekijk playlist.
The Playlist Coverband Startpagina Facebook.
26 maart om 821.: The Playlist Coverband est LE BAND quil vous faut pour votre évènement, mariage, soirée, resto-bar, festival, party de noël etc! Faisant plus de 100 spectacles par année, The Playlist Coverband saura faire de votre soirée une réussite!
Star Flavour Coverband with Taste Covers with a Flavour.
Star Flavour is een stevige rock coverband uit Hasselt, Belgisch Limburg. De sterke rocknummers en stevige popsongs laten niemand in het publiek onberoerd, zeker niet wanneer ze gebracht worden door de krachtige stem van frontvrouw Sonja Hilven. Ondersteund door haar 4 mannelijke muzikanten wordt elk optreden een succes! In de voorbije 2 jaar heeft Star Flavour al menig podium gezien, van tuinfeesten over fuiven, tot dorpsevenementen en bedrijfsfeesten. Door samenwerking met vaste techniekers is er steeds een optimaal geluid en kan er voor elke gelegenheid een formule uitgewerkt worden. Op de playlist staan de beste rocknummers van de laatste decennia, alsook popsongs in een steviger jasje.
playlist Rooftook rock coverband.
playlist roofadmin 2018-02-28T1725310000.: Rooftook rock coverband meer dan 70 covers. Hieronder vindt u de lijst met alle cover nummers die we spelen. Bij het boeken van een optreden mag u ons gerust melden welke covers we absoluut moeten spelen. Een beetje verliefd.
The Frontbrakes coverband.
Wij zijn flexibel en spelen een grote verscheidenheid van stijlen, kijk maar eens op onze playlist en zie voor jezelf dat we ook voor uw feest en evenement geschikt zijn! The Frontbrakes coverband is de perfecte keuze voor uw volgende festivalfeest, verjaardag of evenement!

Contacteer ons

Resultaten voor playlist coverband