belgische pop
 
 
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer Het Nieuwsblad.
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer. 16/12/2017 om 1756: door rrln Bron: Radio 1 Print Corrigeer. De luisteraars van Radio 1 hebben het nummer Ploegsteert van Het Zesde Metaal uitgeroepen tot het beste Belgische pop en rocknummer in de Belpop 100.
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer De Standaard.
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer. 16/12/2017 om 1847: door rrln Bron: Radio 1. De luisteraars van Radio 1 hebben het nummer Ploegsteert van Het Zesde Metaal uitgeroepen tot het beste Belgische pop en rocknummer in de Belpop 100.
Alfabetische index Het Belgisch Pop Rock Archief.
Het Belgisch Pop Rock Archief was tot begin 2002 in handen van Dirk Houbrechts. Om persoonlijke redenen lees hier waarom stopte hij met deze website. Het archief is nu toevertrouwd aan het Muziekcentrum Vlaanderen www.muziekcentrum.be, het steunpunt voor de professionele muzieksector. Contact: webmaster@muziekcentrum.be of per post naar Muziekcentrum Vlaanderen, Steenstraat 25, 1000 Brussel. Opgepast: Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM.
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer volgens de Radio 1-luisteraars muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
De Belpop 100 werd zaterdag tussen 9 en 18 uur door Evert Venema en Ayco Duyster gepresenteerd vanuit het Radiohuis Leuven. Deze week stemden 9.000 luisteraars op hun favoriete top 3 uit de top 100 en zaterdag brachten nog eens 12.000 liefhebbers van de Belgische pop hun stem uit voor de top 10.
Dit is het beste Belgische pop en rocknummer volgens de Radio 1-luisteraars Muziek Showbizz HLN.
Deze week stemden 9.000 luisteraars op hun favoriete top 3 uit de top 100 en zaterdag brachten nog eens 12.000 liefhebbers van de Belgische pop hun stem uit voor de top 10. In de lijst stonden 47 Engelstalige nummers van Belgische makelij, 35 Nederlandstalige, 11 Franstalige en ook 3 instrumentale.
Lijst van Vlaamse bands naar genre Wikipedia.
DAAU Die Anarchistische Abendunterhaltung. Dead Man Ray. Nacht und Nebel. Zie ook bewerken. Belgische muziek van A tot Z. Muziek in Belgiƫ. Lijst van bestverkopende Belgische muziekartiesten. Lijst van Vlaamse bands. Lijst van Vlaamse artiesten. Lijst van Vlaamse volksmuzikanten en muziekgroepen.
Dit zijn de 100 beste Belgische nummers aller tijden volgens de Radio 1-luisteraars Muziek KnackFocus.be.
Radio 1 riep de luisteraars expliciet op om bij hun keuze niet enkel op de usual suspects te stemmen. Dit resulteerde in een divers overzicht van de rijke Belgische muziekgeschiedenis. Jacques Brel is met 6 noteringen de populairste artiest in de top 100.
De beste 20 Belgische albums van 2017.
Een plaat die in het begin van dit jaar uitkwam, maar wij nog steeds niet vergeten zijn. Dat komt vooral door de dromerige weirdo pop sfeer die heer in het album. Het begint met Ariel dat ons meteen meeneemt op de psychedelische trip boordevol onorthodoxe synths en doordachte uitspattingen. Zo gaat de plaat verder en blijft het ons eigenlijk nummer na nummer verrassen. Ietwat chaotisch in de opbouw, maar wel allemaal fijn doordacht. Net niet toegankelijk genoeg om hoog te eindigen, maar toch straf genoeg om deze lijst te openen. Een band die nog veel potten gaat breken. Douglas Firs Hinges of Luck. Douglas Firs is sinds 2012 niet meer weg te denken uit de Belgische muziekscene.

Contacteer ons

Zoeken naar belgische pop