coverbands limburg
 
 
Coverband Grensgeval The Band for your Event Lanaken Limburg.
Bij de intrede van drummer Danny Stassen zijn we een tijdje als The Scabs Tribute Band door het leven gegaan en zeiden we de technologische snufjes weer vaarwel. Ook mede dankzij de eerdere komst van muzikaal talent en lerares Ynje Vranken achter de toetsen eerst als bassist evolueerde ons repertoire van ritmische rock naar melodieuze live pop-rock.
Spelen en zingen in muziekgroepen en coverbands Koopjeskrant.be.
Bassist gezocht voor 2 coverbands in Limburg. We zijn dringend op zoek naar een ervaren bassist. Wij zijn van Limburg Beverlo en repeteren op donderdag. Neem een kijkje op onze websites en aarzel niet om een mail. Bassist gezocht voor 2 coverbands in Limburg.
Atomika Coverband Partyband.
Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.
De Beste Coverbands.
100% ENG: Internationale hits! Alles wordt in goede banen geleid door your host of the evening Dimitri" Vantomme" De Kasten zorgen samen met DIMI voor het ideale muzikale feestje! PINCoding Web Solutions Copyright 2018 All Rights Reserved De Beste Coverbands.
de Spikes: dé allerleukste coverband uit België.
Bovendien verloten wij zodra wij de eerste 100 abonees binnen hebben een zéér leuke prijs! Klikken maar op de YouTube knop hierbeneden en daarna op de rode knop ABONNEREN aan de rechterzijde. d allerleukste coverband uit Belgi sinds 2015 met vrouw!
Coverband Limburg Evenses NederlandOpzoek naar een coverband in Limburg?
7 d/week 09u-23u. Een leuke coverband in Limburg gezocht? Wij bieden een top-selectie aan bands, geselecteerd op ervaring en uitstraling. Te boeken voor uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest, diner of festival! Ook voor uw bruiloft en/of het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.
Clone Coverband Limburg en omstreken.
CLONE COVERBAND IN LIMBURG. Deze vijfkoppige pop/rock coverband bestaat sinds 2008. Hoewel CLONE namaken en kopiëren betekent, proberen we bepaalde nummers naar onze hand te zetten. Nummers zoals, Price Tag, Oh darkness en Man down worden gebracht met een eigen twist.
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Waarschijnlijk niet dé beste allround coverband van België maar zeker wel één van de betere coverbands. Als onbekende band zijn we in tegenstelling tot de bekende bands een relatief goedkope coverband maar leggen het accent op de kwaliteit van de live muziek en op de afwisseling van muziekstijlen.De muzikanten die hierin meespelen zijn realistische, bescheiden mensen die een professionele muziekopleiding hebben genoten en die al heel wat kilometers op hun teller hebben staan.
Live bands Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek. 10 4 reviews Akkoord gospelgroep. Een bende enthousiaste zangers en muzikanten uit zuid Limburg B die aanstekelijke en aangrijpende gospel brengen.
Star Flavour Coverband with Taste Covers with a Flavour.
Get ready to Rock! Star Flavour is een stevige rock coverband uit Hasselt, Belgisch Limburg. De sterke rocknummers en stevige popsongs laten niemand in het publiek onberoerd, zeker niet wanneer ze gebracht worden door de krachtige stem van frontvrouw Sonja Hilven.
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Wat een geluk dat u ons gevonden heeft! Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest, festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.

Contacteer ons

Zoeken naar coverbands limburg