disco coverband
 
 
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Een eenvoudige maar veelzijdige live bandLive, muziek met een coverband of live muziek akoestisch gebracht met piano of gitaar. Vanuit de eenvoud zorgen wij als live band voor entertainment die een beleving" geeft. Coverband met 3, 4, 5 of 6 beroepsmuzikanten.
Cover Band check eventplanner.be.
Je kan zelfs filteren op regio. Voor zaken als cover band, coverband, coverbands, covergroep, cover bands, coverband bruiloft, coverband disco, disco coverband, covers, cover, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.
ATOMIK artists Coverbands.
de Spikes: dé allerleukste coverband uit België.
de Spikes reizen voortdurend doorheen de volledige muziekcatalogus: Mix de huidige Hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren 60 en 70, de new-wave-achtige jaren 80, het grunchy tijdperk en de I Love the 90s met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel en je krijgt een idee wat de" Spikes" brengen.
Partyband The BumbleBeez.
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Zij brengen de beste hits uit de jaren 80, 90 en 00, rock meets dance, Madonna meets Lady Gaga, Kim Wilde meets Snap en Van Halen meets The black eyed pees. Kortom een coverband met een energieke show genoeg trucjes in petto om iedereen in het publiek gek te maken. Jeu de Foules bestaat uit 5 heren en 1 dame. Zij spelen al jaren samen in de disco covergroep Cirque Atomique.
vi.be Still Crazy Coverband.
Hier kun je er een downloaden. Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen! De party train zet zich in gang en gaat non-stop naar de eindbestemming: Partyville. Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.
disco coverband D.I.S.C.O. LIVE Disconight @ the Westkust YouTube.
Disco Coverband The Amazing Disco Discoveries Live! DISCODISCOVERIES 821 views. Retro Disco Cover Band BAHAMA MAMA DISCO MEDLEY Duration: 457. Alexey Ivanovich 2064, views. Coverband Tabasko Disco, Funk en Soulband! Tabasko 305 views. Phil Collins Genesis Tribute Band Phil Land of Confusion Duration: 438.
Atomika Coverband Partyband.
Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.
Welkom op de Hot Stufff site.
Hot Stufff staat voor een veelzijdige en betaalbare live coverband die de originele, muzikale en visuele noot kan verzorgen op al uw feesten. De band bestaat in 2017 al 17 jaar en deed in 2015 zijn 500ste optreden! Deze geroutineerde voor elk wat wils liveband is dé naam wanneer U muzikale sfeer en ambiance zoekt voor uw privé of zakelijk feest. De 2018 concert agenda begint ook alweer te vullen! Dé ideale partner voor al Uw feesten: Kroegentochten, Trouwfeesten, Galabal, Verjaardagsfeest, Wijk en Gemeentefeesten, Verenigingsfeesten, Personeels en Privéfeesten.U verzint het zelf maar! Op maat: We passen ons steeds aan aan elke situatie en publiek. Onze flexiebele, super gevarieerde en uitgebreide set met Pop, Rock, Disco, Vlaams, Soul, Heavy Rock, laat dit ook toe: een Live DJ alternatief!
De betere coverbands in België en Nederland.
VOSSEM Coverband Atomika bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht. Atomika is een stevige coverband, maar brengt ook een pop en disco covers. En medleys kunnen bij een coverband niet ontbreken. Een discomedley, een dansmedley en ook een Abbamedley worden voorgeschoteld.

Contacteer ons

Meer resultaten voor disco coverband