disco coverband
 
 
de Spikes: dé allerleukste coverband uit België.
de Spikes reizen voortdurend doorheen de volledige muziekcatalogus: Mix de huidige Hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren 60 en 70, de new-wave-achtige jaren 80, het grunchy tijdperk en de I Love the 90s met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel en je krijgt een idee wat de" Spikes" brengen.
Atomika Coverband Partyband.
Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen. Onze band is te boeken voor een party in onder andere Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.
ATOMIK artists Coverbands.
Disco band boeken of huren? Gigstarter.
Check de bands in het genre Disco om het volledige profiel van de band te bekijken. Als u een leuke band heeft gevonden kan u via Gigstarter gratis de band boeken. Bekijk ook onze Disco DJs of alle Disco artiesten.
laDIeSCOver Swingende Disco.
laDIeSCOver is een disco-party-band die opgericht werd door muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben. De drie zangeressen Kira Peters, Francesca Lobler en Beate Luyckx, zingen hun longen uit hun lijf om de die-hard" discotunes op u los te laten.
Coverband boeken? Overzicht coverbands: te huren voor bruiloft, feest en.
Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen die liedjes voor uw bruiloft kunnen spelen. Onze feel good coverband voor bruiloften zijn te boeken in elk genre: zo kunt u als bruiloft band een popgroep, jazz cover band, jazzorkest, rock formatie of een disco beatband reserveren om goede live muziek te boeken.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Ambiance op de dansvloer is gegarandeerd met deze swingende live band! Ben je op zoek naar een betaalbare coverband voor je huwelijksfeest, festival of personeelsfeest, een live band die zich niet beperkt tot één genre van muziek, dan is MORENKO de muziekgroep die je zoekt! DE IDEALE LIVE BAND VOOR JOUW EVENT. Hou je van pop rock, disco of funk, dans je graag een goeie slow of hou je meer van echte dance muziek, je vindt het allemaal met deze allround feestband.
De betere coverbands in België en Nederland.
BURCHT De 6 koppige coverband Starshifter vindt zijn inspiratie vanaf de jaren 70, wanneer de disco, rock en pop al deftig geëvolueerd waren. Steeds voorzien van een gezonde dosis enthousiasme brengen ze een dansbare mix van nummers over de verschillende genres van de muziekgeschiedenis heen.
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
Op onze referentie lijst mogen we reeds heel wat bekende namen zetten, oa UZ Leuven, Canon, Thomas Cook, Procter Gamble, Electrabel, Ducati, Trasys NV, Texanel NV, vrachtwagens M.A.N, Autocars de Turck, Interdiamand, ICOS Vision, Gemeente Jette, Dienst Toerisme Bredene en vele andere. De band bestaat van 2006 en we hebben er meer als 150 optredens reeds opzitten.

Contacteer ons

Zoeken naar disco coverband