coverband nerveus
 
 
Ambiance party coverband NERVEUS uit Limburg België sfeer Home.
Wat een geluk dat u ons gevonden heeft! Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest, festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.
Nerveus Boek Nerveus snel en voordelig online! BandZoeker.
Van Lac" du conemara" tot sex" on fire, van Elvis" tot Eminem, alles kan, zelfs een streepje foute muziek. Ze veroverden reeds menig podium van heel klein tot heel groot zowel op privéfeesten als grote festivals in binnen en buitenland Nederland, Duitsland, Luxemburg. Nog geen reviews. Er zijn nog geen reviews geschreven voor Nerveus, wees de eerste!
Stresske Nerveus.
Wat een geluk dat u Nerveus gevonden heeft! Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest, festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden.
Coverband Coverband NerVeuS.
Van de kleinste cafeetjes tot grote festivals zoals de Gentse Feesten en Marktrock zowel in binnen en buitenland, NerVeuS voelt zich overal thuis! De door u gekozen coverband speelt covers van het genre: Allround Rock Alles. Coverband NerVeuS Limburg. Regio: Limburg 3500 Hasselt.
Boek Band NerVeuS voor uw evenement Gigstarter.
NerVeuS / Band / Koersel. Coverband NerVeuS is de ambiance bij uitstek voor feestjes van klein tot groot. Met meer dan 10 jaar ervaring in binnen en buitenland kunnen ze alle podia aan. Van trouwfeesten tot festivals, krijgen ze met hun eigenzinnige versies van bekende pop, rock en ambiancehits het hele publiek op hun hand.

Contacteer ons

Zoeken naar coverband nerveus