covergroep
 
 
Covergroep Coverband Diaz.
Covergroep Tom Serroels 2017-02-19T2246420000.: DIAZ is een allround covergroep die elke keer met veel passie het beste van zichzelf geeft. Of het nu voor een groot live optreden is of voor een repetitie, covergroep DIAZ smijt zich steeds voor de volledige 200%.
Covergroep Plugged.
event leveranciers Live bands Covergroep Plugged. Vermeld bij contact dat je via eventplanner.ep.be komt. Live Rock n Roll, Blues en Rock. Activiteiten: Live bands. Trefwoorden: live muziek rock covers ambiance bands live muziek entertainment muziek band live band live bands.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen, van in de donkerste kroeg, of het stoerste jeugdhuis, tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock, blues rock'n'roll!
promille rockband covergroep.
We brengen een mix van eigenwijze interpretaties van muziek uit de jaren 70 tot vandaag. Een recent hitnummer een wat rauwe rocksound geven, gecombineerd met meerstemmige zang en een tipje synth-gitaar-invulling is soms opmerkelijk, verbazingwekkend, maar vooral leuk! Robbie Williams R.E.M.
Covergroep Vlaanderen Kalender van The Remakes.
Kom eens kijken en overtuig jezelf boek The Remakes ook op jouw feest. We werken continu aan een hoop verse, originele bewerkingen van klassiekers. Steeds in een eigen bewerking. Uw feest is altijd een succes met een van de beste covergroepen van Vlaanderen.
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Geen partyband, wél rasechte coverband. We spelen de nummers volledig uit respect voor de muziek wat ook ademruimte geeft aan het publiek. Flexibele speelduur: we treden 120 tot zelfs 180 minuten op daar waar veel andere bands gemiddeld 90 min.
Welkom Jeremias, Akoestische Covergroep, Antwerpen, Acoustic Coverband.
kijk en luister. Jeremias treedt op in woonkamers! Heb je een woonkamer, dan heb je een optreden van ons beet! Heb je zin in een feestje, in een doorsnee woonkamer, dan komen wij met onze akoestische instrumenten jouw feestje opfleuren.
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Jeu de Foules bestaat uit 5 heren en 1 dame. Zij spelen al jaren samen in de disco covergroep Cirque Atomique. Hiermee stonden ze al meer dan 550 keer op het podium in binnen en buitenland. Cirque Atomique is één van de meest gevraagde coverbands van België.
Covergroep Domino als kermisattractie Nieuwerkerken Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Covergroep Domino als kermisattractie. 22/08/2016 om 0728: door Luc Engelbos. Foto: Luc Engelbos. Vorige afbeelding 1 / 8 Volgende afbeelding. Nieuwerkerken Een verlengd weekend, mooi weer en volop ambiance dankzij coverband Domino, dat was het succesrecept van de kermis in Kozen.
Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren Westerlo Gazet van Antwerpen.
Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren. 07/06/2016 om 0139: door Leo Brouwers. Foto: Leo Brouwers. Westerlo De Kempense coverband Tush stopte tien jaar geleden met optreden. De agenda was te druk, meer dan 50 optredens op een jaar, de vlam was eruit.
Optredens MORENKO coverband Pop Rock Covergroep.
Ook de kust is niet langer veilig voor coverband Morenko, onze covergroep is namelijk in Bredene gestrand. Breng alvast je frigobox mee en kom een dagje naar de zee, waar onze band weer van katoen zal geven op Duynewake 2008 bekijk onze agenda voor meer info.

Contacteer ons

Zoeken naar covergroep