covergroep
 
 
Covergroep Coverband Diaz.
Covergroep Tom Serroels 2017-02-19T2246420000.: DIAZ is een allround covergroep die elke keer met veel passie het beste van zichzelf geeft. Of het nu voor een groot live optreden is of voor een repetitie, covergroep DIAZ smijt zich steeds voor de volledige 200%.
Yip covergroep.
Parkconcert 2100: 2400.: 29 Augustus 2015 Izegem. Party t Damberd, gratis inkom. 18 september 2015 Gardeboefeesten Oekene. Kroegentochttent, op markt. 6 februari 2016 Zwevezele. Kroegentocht, kantine sporthal. 9 Juli 2016 Koolskamp. 10 september 2016 Oekene. 1 juli 2017 Izegem. YiP covergroep 2012.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen, van in de donkerste kroeg, of het stoerste jeugdhuis, tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock, blues rock'n'roll!
Optredens MORENKO coverband Pop Rock Covergroep.
Ook de kust is niet langer veilig voor coverband Morenko, onze covergroep is namelijk in Bredene gestrand. Breng alvast je frigobox mee en kom een dagje naar de zee, waar onze band weer van katoen zal geven op Duynewake 2008 bekijk onze agenda voor meer info.
Covergroepen.
drift my catch. Jeremias: akoestische covergroep. Vlotte rock en pop muziek van de jaren 70 tot vandaag. Studio Brussel en Radio Donna zijn niet ver weg in onze muziekkeuze. Bel of mail ons' onMouseOuthttthis" De Gusta's.' Rambling Boys of Pleasure.
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Jeu de Foules bestaat uit 5 heren en 1 dame. Zij spelen al jaren samen in de disco covergroep Cirque Atomique. Hiermee stonden ze al meer dan 550 keer op het podium in binnen en buitenland. Cirque Atomique is één van de meest gevraagde coverbands van België.
The Breezze, rock covergroep uit Oudenaarde.
Rock Covergroep The Breezze uit Oudenaarde. Nadat Stijn, zanger en drijvende kracht van de originele groep, begin 2014 de definitieve overstap maakte naar een andere coverband, diende The Breezze uit te kijken naar een nieuwe zangeres. Na grondig en geduldig zoekwerk vielen de ogen oren op Lynn Stoelzaed, een jonge, dynamische en frivole zangeres.
Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren Westerlo Gazet van Antwerpen.
Tush tien tinten grijzer en wijzer. Covergroep gaat na tien jaar stilte terug toeren. 07/06/2016 om 0139: door Leo Brouwers. Westerlo De Kempense coverband Tush stopte tien jaar geleden met optreden. De agenda was te druk, meer dan 50 optredens op een jaar, de vlam was eruit.
Home.
Coverband Big in Belgium. U bent op zoek naar een covergroep voor uw festival, kermis, scouts, chiro of andere fuif, verjaardagsfeest, receptie, huwelijk, café. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Geen gezever, geen blits gedoe, maar goeie nummers en ambiance!
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Van Hasselt tot Bredene, Antwerpen tot Limburg, Gent of Val Cenis Frankrijk, allemaal konden ze reeds proeven van een avond vol opzwepende feestmuziek, gebracht door één van de beste covergroepen in België. MORENKO is één van die covergroepen die je live aan het werk moet gezien en gehoord hebben.

Contacteer ons

Zoeken naar covergroep