beste coverband
 
 
Zoekt u een coverband in Belgie? Dat is uiteraard mogelijk. Boek nu een.
Ze spelen de beste hits van toen en nu. 1895, prijs op aanvraag a. De mooiste herinneringen aan uw evenement! 695, prijs op aanvraag a. Coverband, Pop duo, Kerst. Feestband Two Delight is een ervaren tweekoppige band, ondersteund met backing tracks.
Live Coverbands.
Een bewezen unicum! Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden: muziekkeuze, kleding, podium. BELPOPULAIRE PUUR BELGISCH Belpopulaire staat garant voor ambiance van eigen bodem! Met de beste authentieke Belgische pop en rockmuziek is Belpopulaire puur Belgisch! Big Boy Frankie.
The Clash of the Cover Bands.
Met een 2 e plaats bij de vakjury voor 4-mans Police tribute The POLEASE en een gedeelde 2 e plaats bij de publieksstemmen voor 5-mans Rock coverband View Apart uit Mijdrecht en 5-mans Pop coverband Killing Someone Elses Forest plaatsten totaal vijf bands zich bij de beste 25 coverbands van deze regio.
Coverband La Folie Jolie.
In 2010 werd hij opgenomen in het Ars Musica Ensemble waar hij sindsdien zienderogen verbetert. Enkele maanden later, in mei 2011 mocht hij zichzelf de saxofonist van La Folie Jolie noemen waar hij nu met zijn energieke persoonlijkheid het beste van zichzelf geeft.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.
Coverbands: Belgi, Nederland, muziekgenres.
Home Alfabet Categorien Link aanmelden Link wijzigen Adverteren Login Contact. A Kiss Co. Coverband Ritm Stix. Allround coverband Unit Five. Big in Belgium. Bliss 80s coverband. Bogus Full Coverband. C4 Rock Covers. Coverband Rock Circus. Coverband Strawberry Jam. Covergroep Big In Belgium.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Coverband" MORENKO, één van de beste live bands in België." MORENKO is een Belgische coverband die feestmuziek brengt van 70-80-90 tot nu, live muziek geschikt voor elke party of fuif. Ambiance op de dansvloer is gegarandeerd met deze swingende live band!
de Spikes: dé allerleukste coverband uit België.
Bovendien verloten wij zodra wij de eerste 100 abonees binnen hebben een zéér leuke prijs! Klikken maar op de YouTube knop hierbeneden en daarna op de rode knop ABONNEREN aan de rechterzijde. d allerleukste coverband uit Belgi sinds 2015 met vrouw!
The Originals De beste coverband van NL speelt alles op verzoek!
Wat voor event je ook organiseert, met de beste coverband van Nederland in huis eindigt het altijd in een groot feest! De beste coverband van Nederland boeken? The Originals boek je exclusief bij Tribe Boekingen op telefoon: 0413 78 88 88 of mail naar: info@tribeboekingen.nl.
Coverband Creep, beste Belgische cover band.
De beste Belgische rock coverband. Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith, Deep Purple, The Police, MuseFoo, Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring.
De Beste Coverbands.
Xansation is de high profile coverband rond zangeres Xandee. Samen met de zeer populaire Tom Olaerts en 4 absolute topmuzikanten brengen zij topentertainment van het hoogste niveau! Xansation staat garant voor feest op een plein, in de tent, zaal, maakt niet uit. Muziek van de afgelopen 40 jaar vliegt voorbij in diverse medleys of in een uniek jasje. Dimi De Kasten. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Party van de bovenste plank. Dimitri Vantomme is uw host" en duikt met u mee in zijn party platenkast! Dimi de kasten brengen u 3 mogelijke party concepten. 100% NL: Nederlandstalige pop en party songs. 50% 50 %: Nederlandstalige topsongs in combinatie met internationale hits. 100% ENG: Internationale hits! Alles wordt in goede banen geleid door your host of the evening Dimitri" Vantomme" De Kasten zorgen samen met DIMI voor het ideale muzikale feestje! PINCoding Web Solutions Copyright 2018 All Rights Reserved De Beste Coverbands.

Contacteer ons

Zoeken naar beste coverband