coverband west vlaanderen
 
 
Met de coverband van Manu Roofthooft wordt live music een feest. De live muziek werd door muzikanten gebracht op een trouwfeest in oost vlaanderen.
Een live band, coverband of muziekband die zowel zorgt voor dinner als dansmuziek kan een volledige avond entertainen. De twee, drie, vier of vijf muzikanten zorgen voor een geleidelijke muzikale opbouw met rustige sfeermuziek of receptiemuziek en laten alle genodigden zin krijgen om later op de avond te dansen.
Band boeken uit regio West-Vlaanderen Laagste prijs.
Alle bands uit de buurt van West-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een band voor een feest of evenement in West-Vlaanderen? Op Gigstarter vindt u bands in allerlei genres, zoals pop, folk, blues en andere muziekstijlen. Boek bands uit West-Vlaanderen en omstreken.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Mar 31, 2018. UCI Ronde Van Vlaanderen. May 4, 2018. May 21, 2018. Bekijk onze volledige tour agenda. Ontdek meer over onze feeststijl. Magnet Party Coverband. Contacteer Magnet om van je evenement een onvergetelijk feest te maken! 320474 34 83 15.
Coverband DUST.
Coverband Booking, vindt hier je coverband voor alle evenementen. Op zoek naar een stevige Rockcoverband.contacteer dan Rockcoverband DUST Wij zijn een coverband uit W-Vlaanderen en brengen de grootste hits van 1975 tot heden, van Amy Mc Donald tot Metallica. Wij treden op met eigen zeer prof PA aan zeer democratische prijzen!
Coverband Muziek 2dehands.be.
Spend The Night is een Brusselse coverband die met u de nacht doorbrengt op de geluiden van de beste rock en pop die u zich kunt herinneren., 14 november 2017 0902: Asse Zellik. dringend drummer gezocht voor coverband met optredens.
The XPERIENCE Electro Rock Dance Spektakel Covergroep Vlaanderen.
De betere coverbands in Belgiƫ en Nederland.
TRIO BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen. Deze ongewone formatie bestaat uit drie professionele muzikanten en is al verscheidene jaren een veelgevraagde band op tal van zeer uiteenlopende evenementen. TRIO BLUF brengt aanstekelijke live muziek in een hoogst origineel concept.

No Age is een 6-koppige pop/rock coverband met thuisbasis in het West-Vlaamse Deerlijk. Wij brengen u een krachtige en stomende set van de mooiste rockcovers van de voorbije jaren tot heden. Meeslepend, rauw en ambiance verzekerd op fuifjes, feestjes, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, aperitiefconcert, BBQ party.
Atomika Coverband Partyband.
Coverband Partyband Atomika. Coverband Atomika bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht. Atomika is een band die stevige rock brengt maar eveneens pop en disco covers. En medleys kunnen bij een covergroep natuurlijk niet ontbreken.
Retro bands.
10 Cats Down. 10 Cats Down Rockabilly-Rock n Roll band inspired by the pioneers of Rock n Roll: Johnny Cash, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, and of course Elvis Presley. Playing Rock n Roll, Country and Blues of the 50's.
coverband LOW BUDGET bio.
De roots van de groep gaan terug tot in 1993. Drie van de oorspronkelijke leden, gitarist Philippe Vandekendelaere, bassist Willy Oosterlinck en drummer Dirk Reynaert worden aangevuld met Joan Schotte op keyboard en Hammond en de talentvolle zangeressen Petra Van Wildemeersch en Tanja Smit.

Contacteer ons

Resultaten voor coverband west vlaanderen