cover bands
 
 
De betere coverbands in België en Nederland.
Ze zijn anders dan zowat alle andere tribute bands omdat ze niet werken op de Queen looks maar op de pure sound. Neen, ze kleden zich dus niet zoals Queen. Maar doe je ogen dicht en luister en je zult zweren dat Queen er terug staat, met Freddie Mercury! 32.475 80 21 68. BRECHT Zeskoppige coverband uit de Noorderkempen brengt covers uit het betere rock genre. Van de sixties tot heden, maakt niet uit. Als het maar rockt! Stevige rocksongs afgewisseld met aangrijpende ballads zorgen voor muzikale hoogtepunten waar iedereen bij moet zijn. TETERINGEN NL In de afgelopen 14 jaar heeft de Rotterdamse coverband SliQ zich ontwikkeld tot een band van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in heerlijke en herkenbare pop en rockmuziek van de jaren 90 tot vandaag. Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. Frontzanger Jurgen Dejaegher X-Factor 2008 bewijst dit met ONTPOPT, een lekker swingende coverband die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. THE PICK HARDO BROS. BRUSSELS The Pick Hardo Bros. is een 2-koppige Party Cover Band bestaande uit de broers Stefano en Lorenzo Pick Hardo.
De vijf beste betaalbare coverbands van Nederland De Vijf Beste.
Wij vinden namelijk dat alles leuker wordt met livemuziek! Maar het aanbod is enorm en veel professionele bands vragen de hoofdprijs, dus hoe kies je de juiste band voor jouw feest? Wij hebben inmiddels honderden bands gezien en komen tot deze lijst van vijf fantastische coverbands.
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Waarschijnlijk niet dé beste allround coverband van België maar zeker wel één van de betere coverbands. Als onbekende band zijn we in tegenstelling tot de bekende bands een relatief goedkope coverband maar leggen het accent op de kwaliteit van de live muziek en op de afwisseling van muziekstijlen.De muzikanten die hierin meespelen zijn realistische, bescheiden mensen die een professionele muziekopleiding hebben genoten en die al heel wat kilometers op hun teller hebben staan.
InGenius coverband 70, 80, 90 coverbands op bruiloft, feest, huwelijksfeest, bedrijfsevents.
Bedrijfsevents, festivals, trouwfeesten., Ingenius bestaat bijna 20 jaar en behoort tot de absolute top van coverbands in België. Sinds 1999 speelde InGenius op meer dan 240 podia op bedrijfsevents, trouwfeesten en festivals. Sommigen noemen hen de heetste coverband van de lage landen.
Coverbands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Staat de coverband waar u naar op zoek bent er niet bij? Informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel0497-360718.: Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de juiste coverband. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. 70's' Disco Funk. Dance House Bands.
Coverband boeken Evenses Entertainment.
Ook kunnen de muziek bands een natuurlijke opbouw van de muziek voor de feestavond verzorgen. Top cover bands zijn een uitstekende optie om er een fantastisch feest van te maken. Kijk hier voor een selectie van de beste coverband van Nederland te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag!
Live Coverbands.
Band Of Eli is sinds begin 2012 de band rond zanger-gitarist Elie De Prijcker. Met Steven Hebb Bas en Joris De Bock Drums heeft hij twee vastberaden volgelingen gevonden. Een bewezen unicum! Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden: muziekkeuze, kleding, podium.
Belgische coverband DIAZ maakt van jouw muziekfeest een top event!
Geen partyband, wél rasechte coverband. We spelen de nummers volledig uit respect voor de muziek wat ook ademruimte geeft aan het publiek. Flexibele speelduur: we treden 120 tot zelfs 180 minuten op daar waar veel andere bands gemiddeld 90 min.
De Beste Coverbands.
Deze website heeft als doel organisators in één oogopslag te laten kennis maken met enkele bands van topniveau. De bands op deze site hebben allen jaren ervaring, spelen regelmatig tot veel en zijn voor u een garantie op succes! Voor meer info klik op de Vraag" meer info" button.
The Clash of the Cover Bands.
VERSLAG: za 1 apr: Capital S uit Delft wint 2nd BENELUX Semi-Final 2016/2017. LET OP: Weet waar je je kaarten koopt! za 10 mrt Album release party. The Clash of the Cover Bands is powered by.: Disclaimer Copyright 2009 2018 The Clash of the Cover Bands.

Contacteer ons

Op zoek naar cover bands?