beethoven band
 
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
This Is Beethoven.
Message Please enter a message. Please enter reCaptcha challenge. Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later. Your message was sent successfully. of mail naar vanity@tribeboekingen.nl. Copyright This Is Beethoven 2017 Contact Telefoon: 053-8200949 of mail naar vanity@tribeboekingen.nl.
This Is Beethoven Biografie.
This is BEETHOVEN, not just a coverband. Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen.
Bands: Beethoven Allerlei Artiesten.
Een enorme LED-wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek! Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de LED-wall en het gebruik van video-mapping.

Contacteer ons

Op zoek naar beethoven band?