band gezocht
 
 
Muzikanten en bands Locanto muzikanten gezocht Belgiƫ.
drummer gezocht Turnhout. wij zijn een partyband in turnhout en zoeken nog een drummer die samen met ons er wil invliegen en de pannen van het dak wil spelen. ben jij de drummer die we zoeken? Toetsenist band Schoten Antwerpen.
Artiesten / Bands Overige Muziek 2dehands.be.
1 maart 2018 1028: Puurs. Gitarist Rtm of toesen gezocht. Wij zoeken voor onze heropstardende sixties band Gitarist en/of toetsen. info 0497 486383 Uit de streek van VL Brabant /antwerpen. 1 maart 2018 0649: Vilvoorde. Gezocht zanger voor 55 band Regio Antwerpen/Kempen.
Spelen en zingen in muziekgroepen en coverbands Koopjeskrant.be.
2 gitaristen en drummer spelen stevige en oudere rock nummers en zoeken nog een bassist en zanger/zangeres, repeteren in kalmthout, interesse graag een mailtje. STEEL GUITARIST GEZOCHT. Ik zoek een goede steel guitar player of een gitarist die ook steelgitaar kan spelen. We zijn GEEN country band, het gaat om POP project.
Muzikant Gezocht mSpotter Muzikant Gezocht mSpotter.
Gezocht / Bassist. Gezocht: Drummer en vocalist. Gezocht / Drummer. Nieuw band Guess" Who's' in Charge" zkt drummerster. Gezocht / Drummer. Drummer en zanger gezocht. Gezocht / Drummer. Drummer gezocht voor fifties coverband. Gezocht / Drummer. Live band zoekt Solo muzikanten. Gezocht / Gitarist.
Live bands Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie Live bands. Tags: bands, live band, live bands, muziek band, band, concertband, band live, popband, muziekband, liveband, livebands, band gezocht, bandje inhuren, dance band, danceband, concertbandjes, concertbandje, band zoeken, goede band, productlancering band.,
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
He hallo ik ben een cover zanger met rock als eerste keus ik zou graag een band willen samen stellen en ben blij verrast dat er een zanger gezocht word. Mijn specialiteit is het exact nabootsen van stemmen en hun emotie te grijpen in de huid van de artiest kruipen!
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
Vermeld hierin de naam van de band, de locaties waar je kunt spelen, jullie beschikbaarheid, de gemiddelde duur van een optreden, het genre muziek dat de band speelt, de contactinformatie en eventuele bijzonderheden. Met muzikale groeten., Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. heeft het bericht van Menno Schaap gedeeld. 2 Hard Rock bands gezocht voor Koningsdag in Beverwijk.
Band gezocht. Band gezocht Muzikanten-in-jouw-stad.
in 0 band 25.02.2018 Lubbeek volksmuziek band gezocht Hallo, ik ben op zoek naar medemuzikanten om samen een groepje te vormen. Leuven Zanger/Zangeres zoekt Band Pop Oldie Soul. in 0 band 25.02.2018 Band gezocht Ben beginnende zangeres en wil mijn stem uitproberen in een band.
Band gezocht. Band gezocht Muzikanten-in-jouw-stad.
Assen Bassist zoekt Band Fusion Pop Rock. in 0 band 28.09.2017 advertentie fusion band gezocht prof bassist zoekt band met een goede sfeer en goede muzikanten met ervaring.en optredensik, speel in een succesvolle band maar heb nog wat tijd voor een leuke en goede band extra.
Band Gezocht voor uw Receptie.
Band Gezocht Receptie. Band Boeken voor uw receptie. Een leuke band boeken voor uw receptie? Evenses heeft voor elke gelegenheid een passende band. Kies uit ons overzicht de band die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste coverband, jazzband of popband!
Zoekertjes Humo: The Wild Site.
Reageer op zanger/zaneres gezocht. Typ hier uw bericht. Vrijdag 23 maart 2018 1051.: Ambitieuze 50-drummer zoekt nieuwe bandleden. Aangezien de ambities en muzikale richting van mijn huidige band de mijne niet meer zijn, ben ik ambitieuze, opgeleide en van de nodige ervaring en materiaal voorziene, drummer op zoek naar gelijkgestemde bandleden om een nieuwe band te vormen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor band gezocht